Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Acasă > Stiri > Conţinut
Nanchang Xili Modern centrul de afaceri de constructii Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang xili center, situat pe axa centrală a CBD riverside în centrul oraşului chaoyang, fiind alături de Râul ganjiang în vest, cu care se confruntă Turnul honggu plaja centrul lumii zgârie-nori de peste râu, la podul chaoyang, situat la " Podul tower"a podului, cu responsabilitatea urbane reprezintă districtul binjiang şi crearea gateway de reper al chaoyang new city. Ca un nou reper, ea moşteneşte contextul urban nanchang şi conduce viitorul nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


Arhitectura punct de reper, ca reper spaţiu nod şi magnet vizuale ale oraşului, ar trebui să fie umil şi uşor de ajuns la oraş şi mediul înconjurător, şi integra cu oraşul organic şi trăiesc în armonie în timp ce urmăresc excelenta. Permanent pe malul fluviului ganjiang, reperul comerciale noi de nanchang--centrul de xinli nanchang, tianhua întreg procesul de proiectare, demonstrează valoarea estetică a design excelent şi înţelepciune orientală, şi prezintă aspectul şi funcţia de punct de reper şi contextul, arhitectura şi oraş, forma şi funcţia.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili centrul turn direct de aterizare, nici o cameră de fusta. Design de partea de jos a clădirii ține seama de ansamblu layout şi elevaţie al clădirii. Curbate tridimensional ploaie torenţială peng proporţional cu volumul de turn de 200m, se întinde peste 80m, 13m la cel mai înalt punct şi 6m la punctul său cel mai mic, arata ca o panglică fâlfâind la sol şi este foarte dinamic, făcându-se ecoul ridicarea Turnului şi crearea unui spaţiu dinamic de jos.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Pentru a obţine efectul de o colonadă singur, proiectantul structurale a folosit doi stâlpi de oţel pentru a forma efect o singură coloană. În funcţie de efectul optim spaţiere, au fost adoptate 6 grupe plan de coloană. Pentru a atinge efectul suprafeței baldachin şi schimbare treptată a secţiunea dimensiune, proiectantul structurale folosit forma de schelet intern să efectueze fascicul în primul rând, şi apoi să efectueze placa în afara fascicul perfect realizat efectul de "aer Streamer".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Baldachin ploaie torenţială se ridica treptat la suprafata, şi acoperiş curbat devine tranziţie perfectă între clădirea şi terenul, cu forţa dinamică corespunzătoare faţadă şi peisaj. Baldachin ploaie torenţială rezolvă cerinţele funcţionale de intrare şi de ieşire, şi asigură, de asemenea, inelul de foc fără obstacole. În acelaşi timp, se integreaza de drenaj şi de iluminat în nod de proiectare. Forma simplificată are conductivitate, care ecouri forţa dinamică de schimbul de inel în jurul acestuia. Nanchang xinli centrului de spaţiu parter combinate cu design peisagistic, se afişează o atitudine prietenoasă deschisă în oraş