Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Acasă > Cunoştinţe > Conţinut
Care sunt principalele funcţii ale blind-urile? Sep 11, 2017

În aspectul de frumos, dar, de asemenea, poate bloca UV, protecția vieții private, Dongnuanxialiang, şi aşa mai departe. Am venit aici pentru o descriere detaliată a funcţiei sale.

Blind-urile arata simplu si generos, cu caracteristici foarte frumos decorativ. Poate fi direct pune departe, foarte simplu şi generos, care va dura până spaţiu. Acest tip de perdele nu va afecta noastre linia de vedere, peisajul în afara ferestrei poate fi descris ca o privire, în timp ce lăţimea de sala nu vor fi afectate. De asemenea, are o funcţie importantă pentru a proteja intimitatea, acest tip de perdele este în principal prin direcţia de cucui pentru a bloca în afara linia de vedere. Când suprafaţa convexă a paginii spre casa, umbra noastră nu este reflectată în afara casei, are o anumită funcţie de umbrire. Acest tip de perdele au un foarte bun efect protector asupra noastre de confidenţialitate. Obturator de curăţare este foarte convenabil, nu avem nevoie să-l eliminaţi, doar ştergeţi cu o cârpă umedă poate fi pe cârpă umedă pune putin detergent neutru este mai convenabil. În acest moment inima ta poate fi pusă la îndoială, acesta nu va dispărea aceasta, este nevoie să vă faceţi griji despre asta, nu este decolorat, în principal, deoarece produsul are o performanţă foarte bună impermeabil.

În plus blind-urile, de asemenea, poate bloca intrarea luminii ultraviolete. Mai ales vara UV este foarte toxic, când acesta intră în cameră, mobilierul nostru va dispărea. Şi instalarea de jaluzele astfel, nu trebuie să se teamă de mobilier vor dispărea. Ultimul punct este că aceste jaluzele Dongnuanxialiang, se utilizează materialul are o performanta foarte buna izolare, temperatura din camera iarna nu va fi afisat. Şi vara afara aerului cald, de asemenea, este dificil de a intra.