Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Acasă > Cunoştinţe > Conţinut
Trei principii de aluminiu extrudare profile achiziţii Sep 11, 2017

Prima: nu foarte ieftine pentru a alege

Aluminiu cost = preţul spot de aluminiu + aluminiu extrudare prelucrare costurile, materiale de ambalaj + transport.

Acestea sunt foarte transparente, costul de aluminiu sunt aproape, în mod semnificativ mai mici decât preţul de piaţă, posibil prima: mai puţin de greutate pe metru; al doilea: lingou aluminiu este utilizarea de aluminiu deşeuri reciclate; al treilea: pierderea de mărire

Al doilea: stiu doar vanzarile de materiale, furnizorii nu alege

Se prepară un pic bunuri, muta cateva cabluri Miss, online vrei sa faci promovare poate fi deschis. Acestea sunt adesea ranit de cumpărătorii noştri. Dor de cablare cea mai mare parte nu ştiu cum să folosească, ştiu doar preţul unitar. Cum să utilizaţi pentru a satisface nevoile clientilor; Cum sa faci cel mai bun cost-eficiente; în site-uri diferite în acest fel este cel mai bun mod de a conecta.

Al treilea: alegerea furnizorilor de producţie pe bază de aluminiu

Furnizori orientate spre producția de aluminiu, sunt angajate, în general, în această industrie pentru mai mult de 5 ani, utilizatorii lor, au o multitudine de experienţă practică, produs de calitate şi performanţă sunt foarte bună înţelegere şi stăpânirea, va recomanda corespunzătoare Clientii au nevoie de o mai bună valoare pentru bani produse, alege un convenabil şi practice accesorii.

Industriale din aluminiu este utilizat pe scară largă într-o gamă largă de versatilitate, este ecologic, usor de asamblare şi dezasamblare, economisind timp şi durată lungă de viaţă este cunoscut. Profile de aluminiu industriale, caietul de sarcini, potrivit pentru toate tipurile de dispozitive mecanice; nici o sudură, uşor pentru a regla dimensiunea, uşor de a schimba structura; Toleranta dimensionala cerinţe stricte, de înaltă finisare cerințe; asamblare de lucru convenabilă şi eficientă, de înaltă productivitate.

Aplicabile şi de domeniul de aplicare: linii de producţie, conducte de exploatare masa, Sirme de oficiu, ecrane, garduri industriale şi cadre diferite, afişează stand, rafturi, capacul de sigiliu mecanice praf, şi aşa mai departe.