Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Acasă > Cunoştinţe > Conţinut
Foi de tablă de aluminiu pe cerinţele de precizie Sep 11, 2017

În condiţii normale, Furnir de aluminiu este un lot de o serie de producţie, şi apoi la partea de construcţii pentru a instala, şi apoi următorul grup de producere si prelucrare. În acest context, acest lucru necesită ca producţia şi prelucrarea produselor de furnir din aluminiu nu poate fi eroare prea mult. Începutul de un pic de eroare, încet acumulate, va face partea din spate a prelucrării de furnir din aluminiu şi probleme chiar instalate.

Prelucrarea furnir de aluminiu, de fapt, există ţări referitor la standardul recomandat, standardele listate sunt foarte clar enumerate în parametrii corespunzător prevederilor, cum ar fi dimensiunea de aluminiu furnir, caietul de sarcini sunt lungi şi înălţime mare, gros, pliere, diagonala diferenţa şi aşa mai departe. Lungimea şi lăţimea determina forma de bază a furnir de aluminiu, în timp ce grosimea afectează performanţa de furnir intreaga. Indiferent de versiunea de furnir, eroarea de grosimea trebuie să fie controlat în termen de 0,1 mm. Şi eroarea maximă permisă pentru lungime şi lăţime 1 mm atunci când dimensiunile lungimea şi lăţimea de furnir din aluminiu sunt mai putin de 2000 mm. Când lungimea şi lăţimea mai mare de 2000 mm, eroarea nu poate să depășească 1,5 mm.

Şi înălţimea furnir de aluminiu, l şi dimensiunea de furnir din aluminiu au o anumită relaţie, astfel încât dispoziţiile nu poate depăşi 0,5 mm, ca pentru zona de diagonala eroarea admisibilă placa de aluminiu, este atunci când lungimea de furnir din aluminiu este mai mică de 2000 Mm , permite prezenţa de eroare de 2 mm, în cazul în care durata este mai mare de 2000 mm, apoi eroare nu poate depăşi 3 mm.

Ca foi de tablă de aluminiu este produs de tehnică lucrătorilor în procesul de producţie, se poate face prelucrarea din placa aluminiu există o anumită eroare, din tablă de aluminiu foi pe nevoia de a controla această eroare într-un interval rezonabil , astfel încât producţia şi prelucrarea de furnir de aluminiu trebuie să fie în strictă conformitate cu prevederile statului cerințele de precizie pentru a se asigura că produsul calificat.