Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Panou aluminiu perforat

Specificații: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-2.5mm

Tratament de suprafață: poliester pulverizat, acoperit PVDF,

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Anchetă

  • Detalii produs

Panoul din aluminiu perforat este folosit pe scară largă în pereții cortinei exteriori și în decorarea interioară, permite clădirii să mărească elementele în mișcare, să aibă efecte bune asupra iluminării brute în interior și să ofere o performanță foarte bună datorită performanțelor sale superioare de mediu și plasticității sale alte materiale de construcție nu pot fi înlocuite, căutată de arhitecți.

Bahe compania de materiale de constructii importate Germania automată CNC mașină de perforat, poate realiza cu ușurință panoul din aluminiu perforat de o varietate de prelucrare a gaurii complexe forma, pentru a satisface clienții punching panoul de aluminiu diverse găuri, diafragma neregulată, gaura gradient are nevoie, în timp ce asigură precizia de prelucrare perforare, cel mai mare grad de satisfacție pentru a satisface standardele ridicate ale designului arhitectural, exprimarea deplină a ideilor inovatoare de design arhitectural. Suprafața este netedă și rece să fie făcută o dimensiune mare de placă. În același timp, ștanțarea panoului din aluminiu cu echipamente avansate de prelucrare, eficiența de mare viteză a muncii, se poate asigura că ciclul de producție al panoului din aluminiu perforat și progresul proiectului.

Modelul panoului din aluminiu perforat poate fi diversificat, cu bumbac absorbant de sunet pe spate, efectul va fi mai bun. Panoul din aluminiu perforat este utilizat pe scară largă în birouri, centre comerciale, săli de conferințe, săli experimentale, săli de expoziții și alte locuri datorită caracteristicii sale de absorbție a sunetului.


1, poli de hangar M8 Panou aluminiu perforat-1.jpg

2, Urechi de ridicare

3, suport de alum

4, nit cu spătar

5, Șuruburi de auto-foraj

6,1,0 mm Siding alum

Placă de aluminiu perforată de 7,2 mm

8, peretePanou aluminiu perforat-2.jpg


2.jpgIMG_2015.JPG

IMG_3007.JPGIMG_5931.jpg
15 联系 方式 2.jpg


Hot Tags: panou din aluminiu perforat, China, producatori, furnizori, fabrica, cotatie, personalizat
Produse conexe
  • Anchetă