Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Perforat Woodgrain acustic aluminiu sistem de plafon de fagure

locul de origine: China
miez de fagure: aluminiu
grosime: 1,0 mm, 1,5 mm, 2,0 mm, 3,0 mm ...
tratament de suprafață: vopsea PVDF, acoperire cu pulbere, cereale din lemn, cereale de piatră, anodizate

Anchetă

  • Detalii produs

Panou de fagure din aluminiu perforat, ca produs compozit, în utilizarea decorației arhitecturale, pentru a obține efect de zgomot și reducere a zgomotului, panoul este prelucrat într-o gaură și plus un strat de material de absorbție a sunetului, iar apoi prin tehnologia compusă în ființă.

Volumul materialului de miez de tip fagure al panoului din fagure de aluminiu perforat este de numai 1% până la 3%. Restul spațiului este aerul în starea sigilată a plăcii de aluminiu și a structurii de tip fagure. Datorită izolației fonice a aerului, performanța termoizolantă este superioară oricăror materiale solide, astfel încât panoul din fagure de aluminiu are o bună izolare fonică, performanță de izolare termică. Panourile de fund ale panourilor de tip fagure pot adopta diferite materiale în funcție de diferite cerințe, cum ar fi panouri din aluminiu, panouri rezistente la coroziune, panouri din oțel colorate și piatră naturală. Oamenii de știință din panouri de aluminiu din panouri de aluminiu perforate prin intermediul studiului în profunzime și au constatat că structura de fagure cu găuri hexagonale este foarte puternică, greutatea este ușoară, astfel că tot mai multe proiecte se aplică panoului de fagure de aluminiu.

Hot Tags: perforat woodgrain acustice aluminiu fagure plafon sistem, China, producatori, furnizori, fabrica, cotație, personalizate
Produse conexe
  • Anchetă