Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Panou din aluminiu din aluminiu din bambus

Specificații: personalizate

Grosime: personalizată

Tratament de suprafață: complex de bambus

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Anchetă

  • Detalii produs

3 产品 特征 标题 .png

Bamboo Aluminum Panel Honeycomb este un nou tip de materiale decorative verde. Panoul din aluminiu și materialul din bambus sunt combinate perfect prin tehnologia compozită avansată germană și sistemul de adezivi termoplastici de înaltă rezistență, structura produsului fiind solidă și nu este ușor de lăsat.

În ceea ce privește natura, protecția mediului, pledând pentru decorarea verde și accentuând dezvoltarea durabilă a zilelor noastre, panourile de fagure de bambus din aluminiu, cu caracteristicile sale unice, o calitate excelentă internă și o textura naturală plăcută, devin principalele produse ale materialelor decorative moderne.

Bamboo Aluminiu Honeycomb Panel verde, reveni la efectul decorativ natural, a fost favorizat de construcții interne și străine, utilizate pe scară largă în decor arhitectural. Compania Bahe oferă diferite bambus benzi de honeycomb benzi de aluminiu, specificațiile grosime și selecția de stil bambus piele, în conformitate cu cerința de grosime a panoului, grosimea miezului de fagure și așa mai departe, face panouri personalizate de bambus de fagure de aluminiu. Este produsul principal decorativ în vremurile moderne, cu caracterul său și caracteristica inofensivă. Cu performanțe excelente în izolarea fonică, izolație termică, rezistență la foc și rezistență eoliană ridicată, panoul de fagure din aluminiu compozit a fost aplicat pe scară largă în decorarea interioară și exterioară.


5 节点 图 标题 .png

1, pol de suspendare M8 Bamboo Aluminiu Honeycomb Panel-1.jpg


2, Rivet


3, panouri din fagure de aluminiu


4, Joint


5, Bandă specială din aluminiu


Bamboo Honeycomb Panel din aluminiu 2.jpg


4.jpg虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg深圳华润1234  (18).jpg竹铝蜂窝板.png11 我们 的 工厂 标题Hot Tags: bambus panouri de fagure de aluminiu, China, producatori, furnizori, fabrica, cotatie, personalizate
Produse conexe
  • Anchetă